zondag 31 mei 2009

zondagmiddaglunch a l'improviste



In de rijstkoker enkele bladen van de swiss chard gestoomd.
Vulling: coulis van geblancheerde ui met tomaat en knoflook, erbovenop wat gespruitte groentenmix, blokjes avocado en wat pate van wilde zalm met roomkaas. Peper uit de molen. Opgerold en dan even in een matig warme oven.
Ik was zeer verrast van het geimproviseerde succes. De smaken combineren tongstrelend!
Posted by Picasa

vrijdag 29 mei 2009

Wittte papaver



Vanmorgen is daar ineens een prachtige witte bloem met donkerpaars hart van de papaverfamilie.
Posted by Picasa

donderdag 28 mei 2009

Rucola pesto



Van al die prachtige rucolablaadjes uit de tuin een heerlijk pestootje gemaakt.
Voor de kenners: behoorlijk pungent!
Posted by Picasa

Borage



Deze prachtige borageplanten hebben zichzelf uitgezaaid na vorig jaar en geven straks weer van die prachtig blauwwitte eetbare bloemetjes voor in de salades.
Posted by Picasa

Dille



Rob's favouriete kruid, de dille gaat ook prima!
Posted by Picasa

Lamsoor



Deze lamsoorplant doet het goed. Even een recept opzoeken.
Gestoomd bij een lekker stukje wilde vis lijkt het me wel wat.
Posted by Picasa

Kersen



Het jonge kerseboompje geeft meteen al vrucht!
Posted by Picasa